Două persoane au murit și alte două au fost rănite, luni dimineață, după ce s-au ciocnit cu mașinile, înainte de intrarea în localitatea Răcăciuni, județul Bacău. Potrivit primelor informații, șoferul uneia dintre mașini ar fi adormit la volan.

Potrivit DRDP Iași, un accident rutier deosebit de grav s-a petrecut luni dimineață, pe DN2, înainte de intrarea in localitatea Răcăciuni, județul Bacău.

Două autoturisme s-au ciocnit frontal, din coliziune rezultând două persoane decedate și cel puțin două accidentate grav.

”Menționăm că pe sectorul respectiv carosabilul este umed ca urmare a ninsorilor, în aliniament. DRDP Iași a acționat pe parcursul nopții cu trei autoutilaje dotate cu lamă și răspânditor de material antiderapant. Din primele informații, se pare că unul dintre șoferi ar fi adormit la volan, intrând pe contrasens. Din cauza avarierii grave a autoturismelor și a proiectării acestora pe ambele părți ale drumului, circulația a fost blocată temporar, pentru efectuarea măsurătorilor de către poliție. La acest moment, circulația se desfășoară normal, după degajarea carosabilului de către echipele DRDP Iași”, arată sursa citată.

Comenteaza aceasta stire

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2019/01/accident-grav-doi-morti-si-doi-raniti-dupa-ce-soferul-unei-masini-ar-fi-adormit-la-volan-52690.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2019/01/accident-grav-doi-morti-si-doi-raniti-dupa-ce-soferul-unei-masini-ar-fi-adormit-la-volan-52690-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv