Președintele Donald Trump a anunțat că în urma discuțiilor purtate sâmbătă privind blocarea parțială a activității Administrației federale a SUA s-au înregistrat “puține semne de progres”, Casa Albă precizând că democrații și reprezentanții Administrației SUA se vor întâlni din nou duminică.

Președintele Trump, care nu a participat la discuția de sâmbătă cu liderii democrați, a anunțat că va merge duminică dimineață la reședința prezidențială de la Camp David, Maryland, unde va discuta cu oficiali din Administrația sa despre securitatea la frontiere.

 Activitățile a numeroase agenții guvernamentale federale din Statele Unite sunt blocate de trei săptămâni din rațiuni bugetare, din cauza faptului că Donald Trump și liderii Congresului nu au ajuns la un acord prin care să fie finanțată construirea unui zid la frontiera dintre Statele Unite și Mexic. Donald Trump cere cinci miliarde de dolari pentru acest proiect controversat, promis în campania electorală din 2016. Peste 800.000 de angajați federali nu și-au primit salariile sau sunt în concediu fără plată din data de 22 decembrie.

Comenteaza aceasta stire

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2019/01/tensiuni-la-casa-alba-pe-tema-blocarii-administratiei-sua-donald-trump-anunta-putine-semne-de-progres-52684.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2019/01/tensiuni-la-casa-alba-pe-tema-blocarii-administratiei-sua-donald-trump-anunta-putine-semne-de-progres-52684-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv