Cântărețul Pepe a suferit un accident pe o pârtie din Brașov, în urma căruia s-a ales cu umărul dislocat. Vedeta a fost ajutată de un fizioterapeut, care i-a acordat ajutor imediat. Imaginile au fost postate de cei doi pe Facebook și Instagram.

Pepe a postat pe Instagram momentul în care un fizioterapeut i-a acordat ajutor după ce și-a dislocat umărul, în urma unui accident pe o pârtie din Brașov.

„Din seria lucrurilor care <se mai întâmplă, dar mergem mai departe> … mi-a scos <datul cu placa> umărul, dar nu l-a pus el, Ionuț, la loc, ce credeți ??? Mulțumesc mult, Ionuț Bobit !!!”, a scris Pepe pe Instagram.

Pe imaginile postate, se vede cum Pepe este supus mai multor proceduri, iar la final spune> „E bun băiatul, nu mă mai doare”, apoi fizioterapeutul îi recomandă să facă anumite mișcări o perioadă, cu mâna dreaptă.

Comenteaza aceasta stire

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2019/01/pepe-s-a-accidentat-pe-partie-vedeta-a-cazut-cu-placa-si-si-a-dislocat-umarul-52688.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2019/01/pepe-s-a-accidentat-pe-partie-vedeta-a-cazut-cu-placa-si-si-a-dislocat-umarul-52688-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv