Jandarmii din Botoșani au identificat, sâmbătă seara, un șofer care a produs un accident rutier, a abandonat mașina, iar câteva minute mai târziu a revenit să spună că altcineva se afla la volan. La analize a reieșit că șoferul avea 0,76 ml/l alcool pur în aerul expirat.

În seara zilei de sâmbătă, un echipaj de jandarmi care se afla în patrulare în municipiul Botoșani a fost oprit pe strada Tudor Vladimirescu, de o persoană care le-a relatat că șoferul unui autoturism implicat într-un accident rutier cu puțin timp în urmă a fugit pe strada I.C. Brătianu, abandonând mașina, transmite Jandarmeria Română.

Martorul a povestit că a încercat să îl oprească pe șofer, dar acesta a plecat. În scurt timp, șoferul s-a întors totuși și a pretins că altcineva a condus autovehiculul.

“Jandarmii au luat legătura telefonic cu persoana respectivă (n.r.: cea indicată de șofer), dar aceasta le-a relatat faptul că se află în alt județ în acel moment. Șoferul a fost condus la sediul inspectoratului pentru stabilirea identității, după care, la ora 22.00, a fost predat polițiștilor rutieri veniți la locul accidentului în vederea continuării cercetărilor”, a declarat Marius Militaru, purtător de cuvânt al Jandarmeriei Române.

La analize a reieșit și de ce a vrut să scape șoferul. Acesta se afla sub influența băuturilor alcoolice, în urma testării alcoolscopice reieșind 0,76 ml/l alcool pur în aerul expirat.

Comenteaza aceasta stire

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2019/01/beat-la-volan-un-sofer-a-fugit-de-la-locul-accidentului-si-apoi-s-a-intors-sa-spuna-ca-altcineva-conducea-52682.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2019/01/beat-la-volan-un-sofer-a-fugit-de-la-locul-accidentului-si-apoi-s-a-intors-sa-spuna-ca-altcineva-conducea-52682-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv