Pompierii tulceni au intervenit, vineri după-amiază, pentru stingerea a trei incendii apărute în județ care au afectat 14 hectare de vegetație uscată, a anunțat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Delta, Florentin Daciu.

“Cauza probabilă a producerii incendiilor este foc deschis în spații deschise”, a declarat presei reprezentantul ISU Delta.

Cel mai mare incendiu s-a întins pe șapte hectare și a fost înregistrat în apropierea satului Carcaliu, unde au intervenit lucrătorii Secției de pompieri Măcin cu o autospecială de stingere cu apă și spumă.

În satul Mineri, din apropierea municipiului Tulcea, un incendiu a cuprins cinci hectare de vegetație uscată, iar ISU Delta a intervenit cu două echipaje.

În satul Victoria, pompierii tulceni și Serviciul de Voluntariat pentru Situații de Urgență al comunei Nufăru au intervenit de asemenea pentru stingerea unui incendiu care a afectat două hectare de vegetație uscată și stuf și care putea să cuprindă și o locuință. 

Comenteaza aceasta stire

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2019/01/tulcea-trei-incendii-pe-14-hectare-de-vegetatie-uscata-din-judet-52678.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2019/01/tulcea-trei-incendii-pe-14-hectare-de-vegetatie-uscata-din-judet-52678-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv