Nancy Pelosi, unul dintre liderii Partidului Democrat din Statele Unite, a refuzat să excludă posibilitatea suspendării din funcție a președintelui Donald Trump, un politician republican, sau a inculpării acestuia după finalizarea anchetei privind ingerințele ruse, relatează publicația The Hill.

Întrebată, într-un interviu acordat postului NBC despre posibilitatea lansării procedurii pentru demiterea președintelui Donald Trump, Nancy Pelosi, desemnată pentru funcția de președinte al Camerei Reprezentanților, a declarat: “Procedura demiterii ar produce multe diviziuni. Nu ar trebui să lansăm procedura demiterii pentru un motiv politic, dar nici nu ar trebui să o evităm din rațiuni politice”.

Referindu-se la practica evitării inculpării unui președinte al SUA în funcție, Pelosi a precizat: “Un președinte poate fi inculpat după finalul mandatului”.

Indiferent de situație, Nancy Pelosi a atras atenția că activitățile Administrației Donald Trump vor fi monitorizate mult mai atent de Congres în noua legislatură. Partidul Democrat deține majoritatea în Camera Reprezentanților în noua legislatură, în timp ce Senatul este controlat în continuare de Partidul Republican.

Comenteaza aceasta stire

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2019/01/nancy-pelosi-presedintele-camerei-reprezentantilor-nu-exclude-posibilitatea-lansarii-procedurii-pentru-demiterea-lui-donald-trump-52672.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2019/01/nancy-pelosi-presedintele-camerei-reprezentantilor-nu-exclude-posibilitatea-lansarii-procedurii-pentru-demiterea-lui-donald-trump-52672-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv