Serena Williams și Roger Federer, doi dintre cei mai valoroși sportivi din lumea tenisului, vor juca pentru prima dată unul împotriva celuilalt. Totul se va întâmpla pe 1 ianuarie, la Cupa Hopman. Partida va avea loc la Perh, Australia.

Duelul se va consuma la dublu-mixt. Serena va face pereche cu Frances Tiafoe, în timp ce campionul elvețian o va avea ca parterneră pe Belinda Bencic. Cei doi au vorbit despre momentul istoric la conferința de presă: ”E ca un vis devenit realitate. De când aștept asta”, a spus fostul număr 1 WTA, în timp ce Federer a ținut să vorbească despre performanțele lui Williams din circuit: ”E un lucru grozav pentru amândoi și sper că fanii tenisului se vor uita. Admir tot ce a făcut pe teren, dar și in afara lui. E o adevărată campioană în istoria sportului”.

Tot marți s-au disputat meciurile de simplu, unde victoriile au fost împărțite. Serena Williams a trecut de Belinda Bencic în 3 seturi (4-6; 6-4; 6-3), iar în duelul băieților Federer a ieșit învingător în minimum de seturi (6-4; 6-1).

Comenteaza aceasta stire

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2019/01/serena-williams-si-roger-federer-vor-juca-pentru-prima-data-unul-impotriva-celuilalt-52651.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2019/01/serena-williams-si-roger-federer-vor-juca-pentru-prima-data-unul-impotriva-celuilalt-52651-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv