Președintele Ucrainei, Petro Poroșenko, a salutat marți preluarea de către România a președinției Consiliului Uniunii Europene, printr-un mesaj postat pe Facebook, relatează site-ul deschide.md.

Într-o postare pe pagina sa de Facebook, Poroșenko enumeră câteva dintre elementele care fac ca Uniunea Europeamă să treacă printr-o perioadă dificilă și consideră că președinția română a Consiliului UE va ajuta comunitatea europeană să le depășească.

„Eu cred că ambiția și responsabilitatea partenerilor noștri români vor ajuta Uniunea Europeană să treacă printr-una dintre cele mai dificile perioade ale existenței sale, asociată cu escaladarea confruntării dintre Rusia și Occident, Brexitul, alegerile din Parlamentul European și agresiunea rusă împotriva Ucrainei.”, a scris Poroșenko.

România a preluat la 1 ianuarie pentru prima dată președinția rotativă a Consiliului Uniunii Europene pentru o perioadă de șase luni.

Comenteaza aceasta stire

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2019/01/presedintele-ucrainei-saluta-preluarea-de-catre-romania-a-presedintiei-consiliului-ue-52650.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2019/01/presedintele-ucrainei-saluta-preluarea-de-catre-romania-a-presedintiei-consiliului-ue-52650-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv