Atacul cu cuțitul care s-a produs luni seară într-o gară din orașul Manchester din Marea Britanie și care s-a soldat cu trei răniți, între care și un polițist, este tratat ca incident terorist, a anunțat poliția, potrivit agențiilor de presă DPA și Reuters.

Poliția din Manchester a mai precizat că a percheziționat locuința suspectului, din zona Cheetham Hill a orașului. Numele bărbatului, care a fost reținut la scurt timp după atac, nu a fost încă făcut public.

Conform mai multor media britanice, presupusul atacator ar fi strigat ‘Allah’ în timpul incidentului și ar fi spus că acțiunile sale ar avea legătură cu “bombardamente din alte țări”.

Doi dintre răniți, un bărbat și o femeie de circa 50 de ani, se află în stare gravă, dar nu sunt în pericol de a-și pierde viața, potrivit poliției. A treia victimă, un polițist de circa 30 de ani rănit în umăr, a fost externat din spital marți dimineață.

“Tratăm (atacul – n.r.) ca incident terorist”, a spus șeful poliției din Manchester, Ian Hopkins, care a salutat curajul agenților aflați la fața locului, pentru că l-au arestat pe suspect în câteva minute.

Comenteaza aceasta stire

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2019/01/politia-trateaza-atacul-cu-cutitul-din-manchester-ca-incident-terorist-52655.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2019/01/politia-trateaza-atacul-cu-cutitul-din-manchester-ca-incident-terorist-52655-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv