Un bărbat a fost dus în stare gravă la spital, duminică, după ce a fost împușcat din greșeală la o partidă de vânătoare organizată pe fondul de la Tibana, din județul Iași. Primele informații arată că partida de vânătoare era organizată legal, pentru mistreți și iepuri.

Purtătorul de cuvânt al Poliției Iași, Ioana Buștiuc, a declarat că bărbatul împușcat a fost dus la spital.

„Am fost sesizați prin apelul de urgență unic 112 cu privire la faptul că a avut loc un accident de vânătoare, între localitățile Dagâța și Gârbești. Colegii mei s-au deplasat la fața locului, bărbatul care ar fi fost împușcat a fost transportat la spital, pentru îngrijiri medicale”, a spus Baștiuc.

Surse din anchetă au precizat că bărbatul rănit participa la o partidă de vânătoare organizată legal, pentru mistreți și iepuri, încă acesta ar fi părăsit zonă în care trebuia să stea, fiind lovit de o alice, care a ricoșat.

Se pare că că un alt vânător a tras spre un animal, a lovit în copac și din copac, cel mai probabil, alicea a ricoșat în bărbatul rănit.

A fost deschis un dosar penal în acest caz.

Comenteaza aceasta stire

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/12/barbat-in-stare-grava-impuscat-din-greseala-dupa-o-vanatoare-de-mistreti-si-iepuri-52557.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/12/barbat-in-stare-grava-impuscat-din-greseala-dupa-o-vanatoare-de-mistreti-si-iepuri-52557-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv