Locuința din Los Angeles a lui Quentin Tarantino a fost spartă de doi hoți, care, după ce au dat nas în nas cu cineastul american, au fugit, potrivit unor surse din poliția americană, citate de tmz.com.

Incidentul a avut loc duminică noapte, iar sursele din poliție au declarat pentru tmz.com că hoții au intrat în casă printr-o fereastră din spatele acesteia.

Quentin Tarantino i-a descoperit pe hoți și “le-a ținut piept” acestora, care imediat au fugit, au mai spus sursele.

Poliția analizează camerele de supraveghere din zonă pentru a putea să identifice hoții.

Quentin Tarantino este cea mai recentă vedetă care este vizată de hoți. La începutul lunii decembrie, fiica fostului jucător de baschet Magic Johnson, Elisa Johnson, a scăpat ca prin urechile acului după ce doi bărbați înarmați au intrat în locuința pe care aceasta o închiriase prin intermediul platformei Airbnb. Spărgătorii au furat ceasuri scumpe și bijuterii, aparatură electronică și bani, pagubele fiind estimate de poliție undeva între 30.000 și 40.000 de dolari. Nimeni nu a fost rănit.

Tarantino este câștigător al trofeului Palme d’Or de la Cannes cu filmul “Pulp Fiction”, din 1994, și a două premii Oscar pentru scenariile filmelor “Pulp Fiction” și “Django Unchained”.

Comenteaza aceasta stire

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/12/quentin-tarantino-a-dat-nas-in-nas-cu-niste-hoti-care-au-incercat-sa-ii-sparga-casa-52498.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/12/quentin-tarantino-a-dat-nas-in-nas-cu-niste-hoti-care-au-incercat-sa-ii-sparga-casa-52498-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv