Un bărbat în vârstă de 53 a fost surprins joi de un mal de pământ, în timp ce făcea lucrări în în propria gospodărie din Bistrița. Pompierii, ajutați de fiul victimei, au reușit să-l scoată după aproape o oră și jumătate, bărbatul fiind conștient.

Potrivit reprezentanților Inspectoratului pentru Situații de Urgență Bistrița, un bărbat în vârstă de 53 de ani a fost surprins de un mal de pământ, în timp ce lucra în propria gospodărie la realizarea unui dren.

Când echipajele de intervenție au ajuns la locul indicat, bărbatul era conștient, cooperant, prins sub pământ până la nivelul pieptului.

”Intervenția a fost una contratimp, ținând cont de presiunea exercitată de pământ asupra corpului victimei, dar și de temperatura scăzută de afară. După ce au fost stabilizate malurile șanțului cu accesoriile hidraulice, a fost îndepărtat cu grijă pământul din jurul victimei. Un aport enorm l-a avut fiul victimei, care a sprijinit intervenția din momentul zero și până la final, lucrând în echipă cu echipajele de intervenție alocate la locul solicitării”, arată reprezentanții Inspectoratului pentru Situații de Urgență Bistrița.

Pompierii au reușit să-l scoată pe bărbat după aporoximativ 70 – 80 de minute. Acesta a fost dus la spital.

Comenteaza aceasta stire

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/11/dezastru-cu-final-fericit-barbat-salvat-de-pompieri-dupa-ce-a-fost-surprins-de-un-mal-de-pamant-52210.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/11/dezastru-cu-final-fericit-barbat-salvat-de-pompieri-dupa-ce-a-fost-surprins-de-un-mal-de-pamant-52210-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv