Președintele rus Vladimir Putin l-a acuzat pe Petro Poroșenko, președintele Ucrainei, că a orchestrat conflictul naval din Marea Azov pentru a câștiga popularitate în rândul cetățenilor, înaintea alegerilor de anul viitor, relatează Euronews.

Vladimir Putin a făcut declarațiile în cadrul unui forum economic în Moscova.

Președintele rus a transmis că Administrația de la Kiev promovează o politică anti-rusească și că navele ucrainiene nu aveau dreptul să se afle în largul Crimeei.

Ambarcațiuni ale Serviciului Federal rus de Securitate (FSB) au deschis focul spre trei nave militare ucrainene, capturându-le și arestând 23 de membri ai echipajelor. Cele trei nave militare ucrainene se aflau în largul fostei provincii ucrainene Crimeea, anexată de Rusia în anul 2014.

Comenteaza aceasta stire

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/11/vladimir-putin-il-acuza-pe-petro-porosenko-ca-ucraina-a-inceput-conflictul-naval-pentru-popularitate-52190.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/11/vladimir-putin-il-acuza-pe-petro-porosenko-ca-ucraina-a-inceput-conflictul-naval-pentru-popularitate-52190-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv