Vestea eliberării condiționate a șoferului care i-a ucis ambii părinți pe trecerea de pietoni a revoltat-o pe Aurelia Murgu, o tânără din Gorj.

Marius Margineanu, șoferul în vârstă de 45 de ani, din Rovinari, care a accidentat mortal, la începutul anului 2017, doi soți care se aflau pe trecerea de pietoni, a fost eliberat condiționat din penitenciar. Aurelia Murgu, fiica soților Murgu care au murit ținându-se de mână pe trecerea de pietoni, spune că eliberarea din penitenciar a șoferului care a luat două vieții îi lasă un gust amar:

„Pe zi ce trece, durerea se adâncește. Este foarte greu să știu că nu o să îmi mai văd niciodată părinții, care pentru mine au fost ca niște îngeri păzitori. De pe 20 ianuarie 2017 mi-am pierdut echilibrul, părinții mei erau pentru mine echilibrul meu. Nu cred că o să ne revenim vreodată. Despre faptul că i-a fost acordată eliberarea condiționată nu pot spune decât că îmi lasă un gust amar. Nu îmi pot exprima durerea în cuvinte deoarece este mult prea mare. Este dureros să văd în fiecare zi că accidentele pe trecerea de pietoni s-au înmulțit, iar nimeni nu ia masuri. Îmi pare rău că nu se face nimic în această privință și din această cauză alte familii trebuie să treacă prin clipele dureroase pe care noi le trăim zi de zi“.

Accidentați mortal după ce au cumpărat lumânări

Pe 20 ianuarie 2017, Marius Mărgineanu a lovit mortal doi pietoni, soț și soție care traversau strada pe trecerea de pietoni, ținându-se de mână. A fost arestat preventiv la scurt timp, după care, în toamna anului 2017 a venit și sentința instanței de judecată: doi ani de închisoare cu executare pentru ucidere din culpă. Accidentul a avut loc în fața complexului comercial Păltiniș. Expertiza tehnică a arătat că Mărgineanu conducea cu o viteză mult mai mare față de limita legală.

Comenteaza aceasta stire

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/11/revolta-unei-fiice-are-si-a-pierdut-ambii-parinti-intr-un-accident-soferul-vinovat-a-fost-eliberat-conditionat-din-inchisoare-52186.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/11/revolta-unei-fiice-are-si-a-pierdut-ambii-parinti-intr-un-accident-soferul-vinovat-a-fost-eliberat-conditionat-din-inchisoare-52186-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv