Din cauza ninsorilor, mai multe trenuri CFR Călători înregistrează, miercuri dimineață, întârzieri. Trenul IR 1696 Timișoara – Craiova – București Nord a înregistrat o întârziere de 75 de minute.

Miercuri dimineață, în Gara de Nord mai multe trenuri au înregistrat întârzieri de zeci de minute. Trenul IR 1696 Timișoara – București Nord a înregistrat o întârziere de 75 de minute, IR 1658 Bacău – București Nord, 55 de minute și IR 1570 Galați – București Nord până la 30 de minute.

Compania Națională de Căi Ferate „CFR” SA a precizat miercuri prin intermediul unui comunicat de presă faptul că circulația pe toate magistralele de cale ferată este deschisă, fiind însă adaptată la condițiile meteo nefavorabile.

“Un număr redus de trenuri înregistrează la această oră întârzieri la sosire, acestea fiind însă determinate de adaptarea circulației la condițiile meteo sau de pregătirea și verificarea suplimentară a materialului rulant pentru reînscrierea în cursă. În această perioadă, angajații companiei CFR SA, administrator al infrastructurii feroviare, verifică starea infrastruturii pe toate secțiile de cale ferată de pe raza celor 17 județe aflate sub cod galben de ninsori și viscol, iar pe segmentele unde situația o impune se va intervi cu personal de specialitate și utilaje pentru remedierea tuturor deranjamentelor tehnice”, a anunțat CFR Călători.

Comenteaza aceasta stire

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/11/intarzieri-de-pana-la-75-de-minute-la-trenurile-care-ajung-in-gara-de-nord-52184.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/11/intarzieri-de-pana-la-75-de-minute-la-trenurile-care-ajung-in-gara-de-nord-52184-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv