Circulația rutieră a fost deviată, mircuri, pe sensul de mers Constanța – București a Autostrăzii A2, din cauza zăpezii accumulate pe carosabil și a vântului, potrivit Infotrafic.

Potrivit Centrului Infotrafic din Inspectoratul General al Poliției Române, circulația rutieră este deviate, miercuri, pe sensul de mers Constanța – București al Autostrăzii A2, din cauza condițiilor meteo nefavorabile, respective zăpada acumulată pe carosabil și vânt puternic care o spulberă, reducând vizibilitatea.

Astfel, șoferii trebuie să părăsească autostrada la kilometrul 143, în localitatea Fetești, județul Ialomița, prin DN 3B, urmând să se circule pe DN 3A, până în localitatea Drajna Nouă, județul Călărași, unde se va intra din nou pe autostrada, la kilometerul 103.

Centrul Infotrafic transmite cp pe parcursul zilei s-au produs mai multe evenimente rutiere, în care diferite autovehicule au derapat din cauza zăpezii, însă acestea au fost scoase rapid pe banda de urgență, astfel că traficul nu a fost afectat.

În urma coliziunilor nu au fost victime, ci doar pagube materiale.

Polițiștii le recomandă șoferilor să nu plece la drum fără a avea autovehiculele echipate cu anvelope de iarnă, să circule cu viteză redusă, să folosească în principal frâna de motor și să acorde o atenție deosebită tuturor manevrelor efectuate în trafic.

Comenteaza aceasta stire

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/11/circulatie-rutiera-deviata-pe-a2-sensul-spre-bucuresti-din-cauza-zapezii-de-pe-carosabil-52188.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/11/circulatie-rutiera-deviata-pe-a2-sensul-spre-bucuresti-din-cauza-zapezii-de-pe-carosabil-52188-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv