Accidentul ce a avut loc pe șoseaua de centură a Iașului, în urma căruia două persoane au murit, ascunde povești cutremurătoare. Ambele persoane care au murit se îndreptau către fiii lor, bărbatul conducând cu viteză pentru a ajunge cu tort la petrecerea copilului său.

Diana Dughie (31 de ani) și Cristinel Stoica (44 de ani) sunt cele două persoane care, la finele săptămânii trecute, au murit în urma unui accident de circulație violent ce a avut loc pe șoseaua de centură a municipiului Iași.

Potrivit informațiilor obținute de Poliție de la Institutul de Medicină Legală, Stoica, originar din localitatea ieșeană Rediu, se afla sub influența alcoolului când a produs accidentul, valoarea alcoolemiei în sânge fiind de 2,2 la mie. Graba de a ajunge acasă cu tort pentru aniversarea copilului, dar și aburii de alcool, l-au determinat pe Stoica să intre într-o depășire periculoasă, în condițiile în care la momentul accidentului era întuneric iar vizibilitatea era redusă.

Cu o viteză mult peste cea legală, individul a intrat cu Skoda pe care o conducea într-o dubă care circula regulamentar, ambele mașini proiectându-se, ulterior, într-un Audi care se deplasa, de asemenea, regulamentar. La volanul mașinii Audi se afla Ana Diana Dughin, care nu a avut nicio șansă de supraviețuire în urma impactului. Aceasta mergea, la rândul ei, acasă, venind de la Metro. Avea un băiat de cinci ani, Matei. Cristinel Stoica a murit și el înainte de a ajunge la spital. O altă persoană a fost rănită și dusă la spital. Șoferul dubei, marca Renault, a povestit imediat după accident că mașina condusă de Stoica a venit înspre el ca o „săgeată”.

„Veneam dinspre CUG, am lăsat un coleg acolo. A intrat pe sensul meu de mers săgeată. Nu a schițat niciun gest. M-a lovit în plin, nu mi-a venit să cred. În ultima secundă am încercat să evit, instinctul de supraviețuire. Mulțumesc lui Dumnezeu că am scăpat”, a spus șoferul care a supraviețuit în urma impactului.

„În cauză a fost întocmit dosar penal pentru ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă”, a precizat Ioana Buștiuc, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Iași.

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/11/poveste-cutremuratoare-doi-parinti-au-murit-tatal-beat-a-gonit-pe-centura-pentru-a-ajunge-cu-tortul-la-aniversarea-fiului-52174.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/11/poveste-cutremuratoare-doi-parinti-au-murit-tatal-beat-a-gonit-pe-centura-pentru-a-ajunge-cu-tortul-la-aniversarea-fiului-52174-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv