IKEA le recomandă tuturor clienților care au achiziționat masa extensibilă GLIVARP albă mată să înceteze utilizarea produsului rechemat și să îl returneze în magazin, pentru a primi înapoi suma integrală plătită pentru produs, potrivit unui comunicat de presă transmis marți.

„IKEA a primit sesizări din partea clienților cu privire la piesa de extensie a mesei GLIVARP, care s-a desprins de pe șine și a căzut. IKEA le recomandă tuturor clienților care au achiziționat masa extensibilă GLIVARP să returneze produsul în magazinul IKEA pentru a primi înapoi suma integrală. Dovada plății (bonul) nu este necesară”, au subliniat reprezentanții retailerului suedez într-un comunicat de presă transmis marți.

Reprezentanții IKEA susțin că pentru ei siguranța produselor este foarte importantă, iar toate produsele lor sunt testate și respectă standardele relevante și legislația națională și internațională.

„În ciuda acestui fapt, am primit o serie de sesizări legate de piesa de extensie a mesei GLIVARP, care se poate desprinde de pe șine și poate cădea”, au detaliat reprezentanții IKEA.

„Există riscul ca piesa de extensie a mesei să se desprindă de pe șine, ceea ce poate duce la prăbușirea acesteia. Siguranța clienților noștri este prioritară pentru compania IKEA, de aceea am ales să rechemăm lotul de produse afectat, ca măsură de precauție”, precizează Cindy Andersen, Business Manager Kitchen and Dining la IKEA of Sweden.

Comenteaza aceasta stire

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/11/ikea-recheama-o-masa-extensibila-din-cauza-riscului-de-cadere-a-unei-piese-poate-fi-returnata-52171.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/11/ikea-recheama-o-masa-extensibila-din-cauza-riscului-de-cadere-a-unei-piese-poate-fi-returnata-52171-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv