Trei percheziții au avut loc marți la Timișoara și în localitatea Dumbrăvița la patru persoane bănuite că au racolat tinere și le-au obligat să se prostitueze atât în oraș, cât și în țări din vestul Europei, după ce în prealabil se implicau cu ele în relații sentimentale.

Polițiștii din Timișoara au făcut 3 percheziții în oraș și în localitatea Dumbrăvița, în cadrul unui dosar penal în care se fac cercetări față de 4 persoane, cu vârste cuprinse între 29 și 35 de ani, care sunt bănuite de constituirea unui grup infracțional organizat, trafic de minori și proxenetism.

În fapt, din mai 2018 și până în prezent, cei în cauză ar fi racolat tinere de pe teritoriul României, fiindu-le inoculate sentimente afective. Ulterior, pe parcursul relațiilor, le erau făcute cadouri și le era prezentat un stil de viață îndestulător, pentru ca mai apoi acestea să fie transferate treptat în țări din vestul Europei, unde ar fi fost obligate să practice prostituția.

Totodată, cei în cauză ar fi postat anunțuri online la rubrica matrimoniale și ar fi închiriat apartamente în regim hotelier, pe raza orașului Timișoara, unde le-ar fi obligat pe tinere să practice prostituția.

Polițiștii au pus în aplicare 4 mandate de aducere, persoanele depistate fiind conduse la sediul DIICOT Timișoara, pentru audieri.

Perchezițiile au fost făcute cu sprijinul specialiștilor criminaliști din cadrul IPJ Timiș și al Grupării Mobile de Jandarmi „Glad Voievod” Timișoara.

Comenteaza aceasta stire

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/11/descinderi-in-timis-pentru-destructurarea-unui-grup-care-racola-tinere-pentru-prostitutie-52170.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/11/descinderi-in-timis-pentru-destructurarea-unui-grup-care-racola-tinere-pentru-prostitutie-52170-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv