Zece autobuze abia cumpărate de Consiliul Local Ploiești au nevoie de reparații, deși încă nu au fost puse în circulație, după ce, în urma ploilor, muncitorii societății de transport public au găsit picături în interior.

Directorul Transport Călători Express (TCE) Ploiești, Nae Alecsandri, a declarat, luni, corespondentului MEDIAFAX, că muncitorii societății au găsit picături de ploaie în cele 10 autobuze achiziționate de Consilul Local Ploiești, înainte de a veni comisia de recepție.

Imediat, oamenii și-au dat seama cum a fost posibil să ajungă apa în interior.

“Nu a plouat în autobuze. Au fost mici scurgeri. Cel care a montat ecranele în interior, când le-a montat, a folosit șuruburi care nu aveau și silicon. S-au scurs câțiva stropi de ploaie. Problema a fost remediată. S-a pus silicon și acum nu mai sunt probleme”, a declarat Alecsandri.

Acesta a mai precizat că cele 10 autobuze nu au fost puse în circulație, iar acest lucru se va întâmpla, cel mai probabil, vineri întrucât se așteaptă înmatricularea lor.

În data de 15 noiembrie, Primăria Ploiești anunța că primele 10 autobuze noi contractate de municipalitate au ajuns la Ploiești.

Aceste autobuze fac parte dintr-un total de 50 de mijloace de transport public.

“Ca elemente de noutate, pe lângă confortul ridicat, autobuzele sunt dotate cu sisteme speciale de preluare a persoanelor cu dizabilități, au asigurate sisteme de aer condiționat, sunt dotate cu camere de supraveghere și panouri led, care vor oferi, în timp real, informații utile privind ruta derulată”, arată sura citată.

Un autobuz costă 765.646 lei fără TVA.

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/11/orasul-din-romania-in-care-autobuzele-de-transport-in-comun-au-avut-nevoie-de-reparatii-desi-nu-au-intrat-inca-in-circulatie-ce-au-descoperit-angajatii-in-interior-52163.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/11/orasul-din-romania-in-care-autobuzele-de-transport-in-comun-au-avut-nevoie-de-reparatii-desi-nu-au-intrat-inca-in-circulatie-ce-au-descoperit-angajatii-in-interior-52163-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv