Senatorii au aprobat, luni, cu 81 de voturi favorabile și 12 împotrivă proiectul Legii pensiilor, înregistrată în procedură de urgență, după ce votul a fost amânat de două ori din cauza lipsei de cvorum.

Senatul, în calitate de primă cameră sesizată, a adoptat proiectul de lege al Guvernului privind sistemul public de pensii. Inițiativa, înregistrată în procedură de urgență, a fost amânată în două rânduri de la votul senatorilor, din cauza lipsei de cvorum.

Cu toate că au votat alte inițiative legislative, Senatul nu a putut dezbate și vota, în ședința din 19 noiembrie, proiectul de lege privind sistemul public de pensii, din cauza lipsei de cvorum. După o ședință de consultări a liderilor de grup, în plen au fost înregistrați ca fiind prezenți doar 27, număr insuficient pentru continuare lucrărilor. Același lucru s-a întâmplat și la ședința de plen a Senatului din data de 21 noiembrie. După votul asupra mai multe proiecte de lege, forul superior nu a întrunit din nou cvoruml necesar pentru a vota Legea pensiilor.

 

Prin urmare, inițiativa a fost amânată în două rânduri la votul în Senat, care este primă Cameră sesizată pe proiect.

Comenteaza aceasta stire

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/11/legea-pensiilor-a-fost-aprobata-in-senat-52165.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/11/legea-pensiilor-a-fost-aprobata-in-senat-52165-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv