Un bărbat de 41 de ani din Brăila a murit după ce a fost înjunghiat în torace cu un cuțit. Se pare că victima a fost atacată în plină stradă de trei bărbați, în urma unui scandal, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Surse din rândul anchetatorilor spun că cel puțin unul dintre agresori a fost găsit și dus la audieri, dar polițiștii îi caută și pe ceilalți suspecți.

Din primele informații, se pare că bărbatul care a murit a avut un conflict cu unul dintre agresori, iar polițiștii au fost chemați să aplaneze conflictul. Echipajul de Poliție i-a amendat pe scandalagii pentru tulburarea ordinii publice, iar crima s-a produs în jurul orei 21.00 după plecarea oamenilor legii.

Bărbatul de 41 de ani a fost urmărit de agresori și lovit cu cuțitul în torace, spun aceleași surse. Victima a fost descoperită pe un trotuar, în fața unei case, iar proprietarul a anunțat Poliția. Echipajul de la Serviciul de Ambulanță a constatat decesul bărbatului la fața locului.

Comenteaza aceasta stire

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/11/crima-un-barbat-a-fost-injunghiat-mortal-pe-strada-1-52153.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/11/crima-un-barbat-a-fost-injunghiat-mortal-pe-strada-1-52153-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv