O tânără în vârstă de 20 de ani, din Târgoviște, județul Dâmbovița, și-a înjunghiat iubitul în picior și în gât, după o ceartă pornită, duminică, pe fondul consumului de alcool. Victima, în stare gravă, a fost transportată la spital, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Reprezentanții Poliției Dâmbovița au declarat, duminică, pentru corespondentul MEDIAFAX, că incidentul s-a produs în Târgoviște, la o casă aflată pe Strada Carol I.

Cei doi tineri s-au luat la ceartă după ce au consumat alcool, iar tânăra de 20 de ani și-a înjunghiat iubitul, de aceeași vârstă.

“O tânără de 20 de ani, pe fondul unor discuții contradictorii și a consumului de alcool și-ar fi agresat prietenul cu un obiect ascuțit tăietor. Tânărul, de 20 de ani, din București, a fost transportat la spital. Se efectuează cercetarea la fața locului”, arată sursa citată.

În funcție de rănile suferite de tânăr, polițiștii vor face încadrarea juridică a faptei.

Surse judiciare au declarat că bărbatul a fost înjunghiat în zona gâtului și la picior. În momentul scandalului cei doi erau singuri acasă, iar cea care a sunat la 112 este chiar tânăra.

Comenteaza aceasta stire

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/11/o-tanara-si-a-injunghiat-iubitul-victima-fiind-in-stare-grava-52141.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/11/o-tanara-si-a-injunghiat-iubitul-victima-fiind-in-stare-grava-52141-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv