Echipajele pompierilor SMURD au acordat, până acum, îngrijiri medicale unui număr de aproximativ 45 de persoane aflate la sfințirea Catedralei Mântuirii Neamului, dintre care două au fost transportate la spital.

“De la începutul misiunii și până în prezent, echipajele pompierilor SMURD au acordat îngrijiri medicale pentru aproximativ 45 persoane, dintre care două au fost transportate la spital”, au precizat reprezentanții Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) București-Ilfov.

Aproximativ 20.000 de oameni și 2000 de invitați participă, duminică, la slujba de sfințire a Catedralei Mântuirii Neamului, printre oficialii prezenți numărându-se premierul Viorica Dăncilă, președintele Curții Constituționale, Valer Dorneanu, precum și membri ai Guvernului. Oamenii, care au venit din toată țara pentru a participa la sfințirea altarului Catedralei Mântuirii Neamului, au așteptat ore bune pe platoul din fața lăcașului de cult pentru a vedea ceremonia pe ecranele special montate. Mulți au venit îmbrăcați în costume populare, având steaguri tricolore.

Comenteaza aceasta stire

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/11/numarul-celor-care-au-avut-nevoie-de-ingrijiri-medicale-la-sfintirea-catedralei-a-ajuns-la-45-52142.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/11/numarul-celor-care-au-avut-nevoie-de-ingrijiri-medicale-la-sfintirea-catedralei-a-ajuns-la-45-52142-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv