Patronul FCSB, George Becali, s-a prezentat, duminică dimineață, la Catedrala Mântuirii Neamului, pentru slujba de sfințire, precizând că a contribuit și el cu două milioane de euro pentru ridicarea construcției, atunci când nici măcar nu era făcut proiectul.

“E cea mai mare realizare a României din ultima sută de ani. Am dat și eu două milioane de euro la început, când nici nu era proiectul măcar. Să vedem (dacă dau și pentru pictură -n.r.). Dumnezeu cum vrea”, a declarat omul de afaceri, la intrarea în lăcașul de cult.

Câteva mii de oameni sunt prezenți, duminică dimineață, pe esplanada din fața Catedralei Mântuirii Neamului pentru slujba de sfințire a altarului lăcașului de cult. Peste 30.000 de credincioși din țară și 2.000 de invitați oficiali sunt așteptați, duminică, la eveniment. Premierul Dăncilă, dar și mai mulți membri ai Guvernului au ajuns deja. Președintele Klaus Iohannis nu va participa la eveniment, întrucât este la reuniunea extraordinară a Consiliului European de la Bruxelles, obiectivul acestei reuniuni fiind agrearea proiectului de Acord al retragerii Marii Britanii din Uniunea Europeană.

Comenteaza aceasta stire

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/11/becali-am-dat-si-eu-doua-milioane-de-euro-pentru-catedrala-la-inceput-cand-nici-nu-era-proiect-52139.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/11/becali-am-dat-si-eu-doua-milioane-de-euro-pentru-catedrala-la-inceput-cand-nici-nu-era-proiect-52139-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv