Legendarul campion austriac de Formula 1, Niki Lauda, în vârstă de 69 ani, a anunțat, într-o postare video pe Instagram, că vrea să-și reia activitatea după ce a fost supus vara aceasta unui transplant de plămâni.

Triplul campion de Formula 1 a postat un mesaj pe pagina de Instagram a echipei Mercedes, felicitându-i pentru cel de-al cincilea titlu la Formula 1 obținut anul acesta. “Performanța obținută anul acesta este impresionantă. Cinci campionate consecutive, Lewis din nou, Bottas a fost și el acolo, nu puteam face o treabă mai bună”, a transmis Niki Lauda.

“Mesajul cel mai important este că voi fi alături de voi curând și mai încercăm o dată, pentru a șasea oară (…) După cum știți, am avut niște probleme de sănătate, dar spriijinul pe care l-am primit din partea voastră a fost incredibil și m-am ridicat din pat mai repede pentru că m-am simțit ca acasă, într-o mare familie și alături de prieteni”, a mai anunțat Niki Lauda.

Austriacul a suferit un transplant de plămâni la începutul lui august.

Comenteaza aceasta stire

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/11/un-fost-mare-campion-de-formula-1-anunta-ca-vrea-sa-si-reia-activitatea-dupa-ce-a-fost-supus-unui-transplant-de-plamani-52134.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/11/un-fost-mare-campion-de-formula-1-anunta-ca-vrea-sa-si-reia-activitatea-dupa-ce-a-fost-supus-unui-transplant-de-plamani-52134-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv