O femeie în vârstă de 29 de ani, din comuna Lisa, județul Brașov, este suspectată că și-a ucis copilul nou-născut. Cadavrul bebelușului a fost dus, sâmbătă, la Medicină Legală în Făgăraș.

Potrivit reprezentanților Poliției Brașov, a fost deschis un dosar penal și se fac cercetări cu privire la o posibilă ucidere a nou-născutului de către mama sa, o femeie în vârstă de 29 ani din comuna Lisa.

„Cadavrul nou-născutului a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală Făgăraș, în vederea efectuării necropsiei”, au transmis reprezentanții Poliției Brașov.

Cercetările se efectuează sub supravegherea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Făgăraș, pentru a stabili cu exactitate ce s-a întâmplat.

Comenteaza aceasta stire

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/11/o-femeie-de-29-de-ani-suspectata-ca-si-a-ucis-copilul-nou-nascut-52138.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/11/o-femeie-de-29-de-ani-suspectata-ca-si-a-ucis-copilul-nou-nascut-52138-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv