Polițiștii francezi au folosit gaze lacrimogene și tunuri cu apă în Paris pentru a dispersa protestatarii care își manifestă dezacordul față de scumpirea carburanților, în a doua săptămână de manifestații, relatează Le Figaro.

Altercațiile dintre forțele de ordine și cetățeni au avut loc în zona Champs Elysees, după ce protestatarii au încercat să treacă de un cordon al poliției.

Cel puțin o persoană a fost arestată, au anunțat surse din cadrul poliției. Protestatarii au pancarte cu mesajele „Demisia lui Macron” și „Franța este nervoasă”.

Manifestațiile au început sâmbăta trecută, când peste 280.000 de persoane au luat parte la proteste în peste 2.000 de locații din țară.

Comenteaza aceasta stire

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/11/lupte-de-stada-la-paris-politistii-au-folosit-gaze-lacrimogene-si-tunuri-cu-apa-pentru-a-dispersa-protestatarii-iesiti-in-strada-din-cauza-scumpirii-carburantilor-52129.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/11/lupte-de-stada-la-paris-politistii-au-folosit-gaze-lacrimogene-si-tunuri-cu-apa-pentru-a-dispersa-protestatarii-iesiti-in-strada-din-cauza-scumpirii-carburantilor-52129-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv