Klaus Iohannis i-a primit, sâmbătă, la Palatul Cotroceni, pe Patriarhul Ecumenic Bartolomeu, Arhiepiscop al Constantinopolului – Noua Romă și pe Părintele Daniel, Patriarhul Bisericii Ortodoxe Române. Șeful statului nu va participa, duminică, la ceremonia de sfințire a Catedralei Mântuirii Neamului.

Președintele României i-a întâmpinat pe cei doi patriarhi, sâmbătă dimineață, la Cotroceni, fotografiindu-se cu aceștia. Iohannis le-a transmis că îi face mare plăcere să primească această vizită.

În schimb, Administrația Prezidențială a anunțat că șeful statului nu va participa, duminică, la ceremonia de sfințire a Catedralei Mântuirii Neamului, din motive care țin de agenda europeană. Klaus Iohannis i-a transmis, vineri, Patriarhului Daniel o scrisoare în acest sens.

Comenteaza aceasta stire

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/11/klaus-iohannis-i-a-primit-la-cotroceni-pe-patriarhii-bartolomeu-si-daniel-52132.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/11/klaus-iohannis-i-a-primit-la-cotroceni-pe-patriarhii-bartolomeu-si-daniel-52132-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv