Notă de plată usturătoare pentru paharele de alcool consumate de un bărbat din Iași care s-a urcat la volan băut. Doru Bîrjoveanu are de scos din buzunar 100.000 de euro după ce a scăpat un TIR de sub control și a distrus nouă mașini.

Doru Bîrjoveanu (30 de ani), un ieșean originar din comuna Focuri, a fost arestat preventiv în cursul zilei de joi, 22 noiembrie. Individul este cercetat pentru conducere sub influența alcoolului după ce, acum trei zile, s-a urcat băut la volan și a făcut prăpăd într-o parcare din oraș.

Pe 20 noiembrie, Doru conducea un TIR în zona Industrială a Iașului. În acea zi carosabilul era acoperit cu zăpadă, fiind prima zi de iarnă serioasă care s-a lăsat asupra orașului. În apropiere de fabrica Conex, pe fondul carosabilului alunecos, al vitezei, dar mai ales din cauza aburilor de alcool care îi alterau simțurile, Bîrjoveanu a pierdut controlul TIR-ului, a doborât un copac de pe marginea drurmului și s-a oprit într-o parcare. Nouă mașini a distrus vehiculul greu condus de bărbat.

La fața locului au ajuns și reprezentanți ai Inspectoratului de Poliție Județean Iași, care l-au testat pe individ. Deși era abia ora prânzului, Doru avea o alcoolemie de peste 1 la mie în aerul expirat, aflându-se în stare de ebrietate. Pentru că fapta a fost comisă din culpa sa, cel mai probabil, firma de asigurări se va îndrepta împotriva șoferului pentru a-și recupera daunele ce vor fi plătit șoferilor prejudiciați.

Comenteaza aceasta stire

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/11/nota-de-plata-usturatoare-un-iesean-a-aflat-cand-s-a-trezit-din-betie-ca-are-de-platit-100-000-de-euro-dupa-ce-a-busit-noua-masini-52123.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/11/nota-de-plata-usturatoare-un-iesean-a-aflat-cand-s-a-trezit-din-betie-ca-are-de-platit-100-000-de-euro-dupa-ce-a-busit-noua-masini-52123-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv