Plutonierul Alexandru Orosz, care a murit, vineri, electrocutat în gara din Alba Iulia, avea 33 de ani și a fost în 2007 într-o misiune în Afganistan. Militarul a murit după ce s-a electrocutat de la rețeaua de înaltă tensiune a căii ferate.

„Plutonierul Orosz Alexandru, mecanic conductor la Complexul antiaerian Gepard din cadrul Batalionului 3 Apărare Antiaeriană “POTAISSA”, și-a pierdut viața astăzi, 23 noiembrie, în gara din Alba Iulia. Militarul, care debarca tehnica militară ce urmează să participe la Ceremonia militară de 1 Decembrie, s-a electrocutat de la rețeaua de înaltă tensiune a căii ferate în timp ce efectua manevre pe tehnica aflată pe platforma feroviară”, se arată într-un comunicat al Ministerului Apărării.

Potrivit MApN, plutonierul decedat vineri a fost delegat, în 2007, într-o misiune în Afganistan.

„Plutonierul Orosz Alexandru avea 33 de ani, era necăsătorit și avea un copil. Era angajat în M.Ap.N. din anul 2007, cu o misiune în Afganistan. O comisie a Diviziei 4 Infanterie „Gemina” cercetează cauzele producerii accidentului, fiind anunțat deja Parchetul Militar Cluj”, se mai arată în comunicatul MApN.

O comisie a Diviziei 4 Infanterie „Gemina” va cerceta cauzele producerii accidentului, fiind anunțat deja Parchetul Militar de pe lângă Tribunalul Militar Cluj.

Comenteaza aceasta stire

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/11/mapn-militarul-mort-in-gara-de-la-alba-iulia-a-fost-intr-o-misiune-in-afganistan-avea-33-de-ani-52117.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/11/mapn-militarul-mort-in-gara-de-la-alba-iulia-a-fost-intr-o-misiune-in-afganistan-avea-33-de-ani-52117-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv