Un polițist a fost lovit cu un topor în cap, după ce a fost solicitat să intervină pentru aplanarea unui conflict izbucnit într-o familie din localitatea Slatina Timiș, din județul Caraș-Severin, agresorul fiind reținut, joi, pentru ultraj și tentativă de omor, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Potrivit unui comunicat transmis, joi, de Parchetul de pe lângă Tribunalul Caraș-Severin, un bărbat a fost reținut pentru 24 de ore, după ce a lovit un polițist cu toporul în cap.

Incidentul a avut loc, miercuri noapte, în localitatea Slatina Timiș. Potrivit anchetatorilor, polițistul, angajat în cadrul Postului de Poliție Slatina Timiș, a fost solicitat la o locuință aflată pe raza localității Slatina Timiș, pentru a aplana un conflict în familie. Conflictul a izbucnit între un ginere și socrul său.

“În timp ce polițistul încerca să aplaneze conflictul, suspectul T G.S. s-a deplasat în curtea locuinței, de unde a luat un topor cu care s-a îndreptat în fugă spre polițistul care se afla în fața imobilului și i-a aplicat o lovitură cu toporul în zona capului”, a arătat Parchetul de pe lângă Tribunalul Caraș-Severin.

În urma loviturii primite, polițistul a fost transportat de urgență la Spitalul Județean Caransebeș și se află în afara oricărui pericol.

Agresorul a fost reținut pentru o perioadă de 24 de ore, fiind urmărit penal pentru ultraj și tentativă de omor, urmând să fie adus în fața magistraților cu propunere de arestare preventivă.

Comenteaza aceasta stire

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/11/politist-lovit-cu-toporul-in-cap-agresorul-a-fost-retinut-52103.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/11/politist-lovit-cu-toporul-in-cap-agresorul-a-fost-retinut-52103-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv