Oficialii orașului german Roth au anunțat că le vor interzice copiilor să mai pună scrisori pentru Moș Crăciun sub bradul special amenajat în localitate – o tradiție veche de mulți ani -, pentru că ar încălca prevederile legislative privind protecția datelor din Uniunea Europeană, potrivit Euronews.

Cu toate că reprezentanții localității din inima Bavariei s-au arătat destul de reticenți și caută soluții alternative pentru modul în care copiii din oraș pot primi cadourile prin intermediul municipalității, o purtătoare de cuvânt din partea Comisiei Europene a declarat pentru secțiunea Brussels Playbook a site-ului Politico Bruxelles că nu este nicio problemă.

“Moș Crăciun ar trebui să aibă adresa familiei ca să aducă darurile cerute în scrisoare, desigur, adresă oferită cu consimțământul părinților, în cazul minorilor”, a spus aceasta.

“Regulile privind adresele private există de decenii bune, iar legislația care are în vedere protecția datelor nu a schimbat această situație”, a mai comentat reprezentanta Comisiei Europene, citată de Euronews.

Comenteaza aceasta stire

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/11/nici-scrisorile-pentru-mos-craciun-nu-scapa-de-restrictii-cum-se-aplica-noua-lege-a-protectiei-datelor-52101.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/11/nici-scrisorile-pentru-mos-craciun-nu-scapa-de-restrictii-cum-se-aplica-noua-lege-a-protectiei-datelor-52101-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv