Actorul Hugh Laurie, protagonistul serialului de succes “Dr. House”, a primit titlul de Comandor al Ordinului Imperiului Britanic, din partea prințului moștenitor Charles de Wales, pentru serviciile aduse teatrului din regat, potrivit bbc.com.

 

În mod cu totul amuzant, Hugh Laurie l-a interpretat pe prințul regent George, strămoșul lui Charles de Wales, în al treilea sezon al sitcom-ului “Blackadder”, difuzat în 1987.

Hugh Laurie s-a născut în Oxford, Marea Britanie, pe 11 iunie 1959. A jucat în lungmetraje precum “Rațiune și simțire” (1995), seria “Stuart Little”, “Maybe Baby” (2000), “Street Kings” (2008), dar a devenit celebru pe plan mondial datorită rolului său din serialul TV “Dr. House”, pentru care a trebuit să renunțe la accentul britanic. Pentru rolul din acest serial, Hugh Laurie a fost recompensat cu două premii Globul de Aur și alte trei nominalizări la prestigioasele trofee, două trofee ale Sindicatului actorilor americani, două premii ale Asociației criticilor de televiziune și a fost nominalizat de cinci ori la Emmy.

În 2016, Hugh Laurie a primit o stea pe Walk of Fame din Hollywood, Los Angeles.

Comenteaza aceasta stire

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/11/hugh-laurie-celebrul-actor-britanic-care-l-joaca-pe-cinicul-chirurg-dr-house-innobilat-de-printul-charles-52098.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/11/hugh-laurie-celebrul-actor-britanic-care-l-joaca-pe-cinicul-chirurg-dr-house-innobilat-de-printul-charles-52098-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv