Steaua de pe Walk of Fame aparținând cântăreței și actriței americane Jennifer Lopez a fost vandalizată, iar poliția investighează incidentul, potrivit tmz.com.

Steaua lui Jennifer Lopez de pe Walk of Fame din Hollywood, Los Angeles, a fost murdărită, marți, cu vopsea neagră, iar, deocamdată, nu se cunosc autorul și motivele.

În luna august, consiliul municipal al West Hollywood, care administrează Walk of Fame, a decis să înlăture steaua președintelui american Donald Trump, care fusese vizată în mai multe rânduri de acte de vandalism, de când fostul om de afaceri și prezentator TV a intrat în politică. Ultimul act de vandalism a avut loc pe 25 iulie, când un bărbat, Austin Clay, a distrus steaua cu un instrument de foraj electric.

Comenteaza aceasta stire

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/11/donald-trump-nu-este-singurul-steaua-lui-jennifer-lopez-de-pe-walk-of-fame-vandalizata-52087.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/11/donald-trump-nu-este-singurul-steaua-lui-jennifer-lopez-de-pe-walk-of-fame-vandalizata-52087-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv