Un băiat în vârstă de 10 ani a fost găsit beat, de polițiștii locali, într-un parc din municipiul Ploiești. Copilul, care nu se mai putea deplasa din cauza stării de ebrietate, a fost transportat la spital, iar mama a fost amendată, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Potrivit Poliției Locale Ploiești, băiatul a fost găsit, marți seara, de o patrulă în Parcul „Nichita Stănescu” din oraș, fiind atât de beat că nu se mai putea deplasa.

“S-a apelat Serviciul Unic de Urgență 112, minorul în vârstă de 10 ani, domiciliat în Ploiești, fiind transportat cu o ambulanță la Spitalul de Pediatrie, pentru acordarea îngrijirilor medicale de specialitate”, arată sursa citată.

Polițiștii au identificat și mama copilului, iar femeia, în vârstă de 38 de ani, a fost amendată pentru nesupravegherea acestuia, cu suma de 100 lei.

Poliția Locală Ploiești a a sesizat și Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Prahova în acest caz.

Comenteaza aceasta stire

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/11/copil-de-10-ani-gasit-beat-intr-un-parc-52091.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/11/copil-de-10-ani-gasit-beat-intr-un-parc-52091-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv