Un bărbat din Câmpina a fost arestat preventiv pentru tentativă de viol asupra fiicei sale de 8 ani. Fetița i-a povestit mamei ce s-a întâmplat, iar aceasta a sesizat imediat Poliția.

Potrivit portalului instanțelor, magistrații Judecătoriei Câmpina au decis să admită propunerea Parchetului de pe lângă Judecătoria Câmpina și au dispus “arestarea preventivă a inculpatului Oancea Lucian, cercetat pentru săvârșirea infracțiunilor de tentativă la viol (…), viol (…) și rele tratamente aplicate minorului (…), pe o durată de 30 de zile, începând cu data de 19.11.2018 și până la data de 18.12.2018 inclusiv”.

Soluția dată de instanță poate fi contestată în termen de 48 de ore de la pronunțare.

Surse judiciare au declarat, corespondentului MEDIAFAX, că bărbatul, din Câmpina, și-ar fi atins fetița, în vârstă de 8 ani, în zona intimă. Copila a povestit totul mamei, care s-a dus și și-a reclamat soțul la Poliție.

Purtătorul de cuvânt al IJP Prahova, Raluca Brezeanu, a declarat că imediat au fost începute cercetările.

“Bărbatul a fost inițial reținut, iar apoi arestat preventiv, fiind dus la Centrul de Reținere și Arest Preventiv de la Câmpina”, a spus Brezeanu.

Comenteaza aceasta stire

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/11/infiorator-barbat-arestat-pentru-tentativa-de-viol-asupra-fiicei-sale-de-opt-ani-52072.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/11/infiorator-barbat-arestat-pentru-tentativa-de-viol-asupra-fiicei-sale-de-opt-ani-52072-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv