Un polițist în vârstă de 38 de ani, de la Postul de Poliție Bosanci, județul Suceava, a fost sancționat luni după-amiază, după ce, din cauza vitezei pe un drum acoperit cu zăpadă, a pierdut controlul autospecialei de poliție și a ajuns în șanț, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Conform reprezentanților Inspectoratului de Poliție Suceava, pe raza județului, a avut loc în ultimele 24 de ore, de când a început să ningă, aproximativ 20 de accidente rutiere soldate cu avarii, în-unul dintre acestea a fost implicată și o autospecială a Postului de Poliție din Bosanci.

Polițistul aflat la volan, un bărbat de 38 de ani, a fost a fost sancționat cu avertisment pentru că nu a adaptat viteza la condițiile de drum acoperit cu zăpadă.

„Accidentul s-a petrecut pe o porțiune de drum județean situată la ieșirea din Suceava spre Bosanci. Nimeni nu a fost rănit, nici autospeciala nu a suferit avarii, a fost scoasă din șanț iar colegul mea a fost sancționat cu un avertisment la OUG 195 pentru neatenție și neadaptarea vitezei la condițiile de drum. Autospeciala poliției nu circula cu mai mult de 30-40 de km la oră, din acest motiv nici nu a suferit avarii”, a declarat, pentru corespondentul MEDIAFAX, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Suceava, Ionuț Epureanu.

Potrivit ursei citate, din cauza vremii, zeci de autoturisme au ajuns în șanț în ultimele 24 de ore, în mai multe localități din județ, însă nu au fost înregistrate accidente grave.

Județul Suceava se află se află sub avertizare cod galben de ninsori și vreme rea până miercuri, la ora 10.00.

Comenteaza aceasta stire

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/11/politist-sanctionat-dupa-ce-a-ajuns-cu-autospeciala-de-serviciu-in-sant-din-cauza-vitezei-52063.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/11/politist-sanctionat-dupa-ce-a-ajuns-cu-autospeciala-de-serviciu-in-sant-din-cauza-vitezei-52063-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv