Maria Grapini a fost implicată, luni, într-un accident rutier în București, taxiul în care se afla europarlamentarul fiind lovit de o altă mașină în trafic.

“Am stat mult să mă gândesc dacă să împărtășesc sau nu ceea ce mi s-a întâmplat!Că să mă liniștesc, o fac! Azi când mergeam spre televiziune (…) am avut parte de un accident! Eram în taxi și brusc, o mașină a vrut să întoarcă pe loc nepermis și ne-a lovit în plin!Taxiul a fost făcut zob! Nu știu cum am scăpat doar cu lovituri mici la genunchi și la cap! “, a scris Maria Grapini, pe Facebook.

Europarlamentarul susține că a plecat către sediul televiziunii cu mașina unui bărbat aflat în trafic.

“Am plecat la emisiune cu mașina unui domn care era în trafic, nu știu dacă s-a văzut la emisiune spaima prin care a trecut dar îi mulțumesc lui Dumnezeu că m-a salvat!Cred că îngerul meu a fost la post! Vă doresc seară bună! Doamne ajută!”, a completat Grapini.

Comenteaza aceasta stire

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/11/maria-grapini-implicata-intr-un-accident-rutier-europarlamentarul-taxiul-a-fost-facut-zob-52068.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/11/maria-grapini-implicata-intr-un-accident-rutier-europarlamentarul-taxiul-a-fost-facut-zob-52068-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv