Gabriela Firea confirmă demisia din funcția de vicepreședinte PSD, spunând că este o decizie firească față de ce s-a întâmplat în CEx PSD.

“Vicepreședinte al PSD pentru regiunea București-Ilfov ca o reacție firească și solidară cu toți colegii mei din Bucuești-Ilfov. Eu mi-am dat azi dimineață demisia din funcția de președinte interimar al PSD București. În ceea ce privește Ilfov mi s-a spus în cadrul CEx că eu sunt vinovată că nu am reușit să îi opresc pe cei de la Ilfov să își dea demisia. Nu aveam cum să pun capăt acestui demers, ei au vrut să reacționeze la faptul că erau chemați la Kiseleff și erau îndrumați să ceară demisia mea, să facă afirmații împotriva mea. Au avut coloană vertebrală și s-a supus la vot dizolvarea organizației județene PSD Ilfov”, a spus Gabriela Firea.

Aceasta spune că Liviu Dragnea a vrut să scape de persoana sa.

“Este tot o răzbunare. E clar că dl Dragnea a vrut să scape de mine din BEx. Nu aveam cum să îmi păstrez această funcție. Am demonstrat că nu funcția face pe om. Acum s-a pus capăt. S-a închis un capitol din viața mea. Sunt simplu membru. Sub nicio formă nu se pune problema să îmi dau demisia (din PSD – n.r.). Am văzut declarații că am făcut afirmații împotriva managementului domnului Dragnea pentru a forța o excludere. Nu este adevărat. Am pierdut toate funcțiile de conducere, dovadă că nu mă agăț de funcții”, a mai spus Firea.

Comenteaza aceasta stire

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/11/gabriela-firea-a-demisionat-din-functia-de-vicepresedinte-psd-52064.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/11/gabriela-firea-a-demisionat-din-functia-de-vicepresedinte-psd-52064-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv