O persoană a murit și cel puțin una este grav rănită după ce un autocar s-a răsturnat pe câmp, luni, în județul Vrancea, în apropierea orașului Mărășești. Autocarul care avea la bord 14 persoane, printre care se aflau și copii, a derapat din cauza stratului de zăpadă de pe carosabil.

Autocarul s-a răsturnat pe șoseaua care leagă localitățile Haret și Modruzeni după ce a derapat pe carosabilul acoperit cu un strat subțire de zăpadă.

Deoarece în interiorul autocarului se aflau 14 persoane, la fața locului au ajuns mai multe echipaje de salvare.

Potrivit primelor informații primite din partea ISU Vrancea, o persoană a murit, iar alta este încarcerată și medicii încearcă să-i salveze viața.

Alte persoane sunt evaluate medical, acestea ieșind din autocar.

Persoanele care nu trebuie duse la spital pentru îngrijiri medicale sunt transportate la un azil de bătrâni din vecinătate deoarece afara este foarte frig.

Forțele ISU Vrancea și SAJ intervin cu două ambulanțe SMURD, o autospecială de descarcerare, două autospeciale de stingere cu apă și spumă și cinci ambulanțe SAJ.

UPDATE. O persoană a murit, iar șase sunt rănite, una fiind în stare gravă, după accidentul de autocar din apropierea orașului Mărășești, județul Vrancea. Din primele cercetări, accidentul a avut drept cauză neadaptarea vitezei la condițiile de drum.

Potrivit ISU Vrancea, în urma accidentului de autocar au rezultat șapte victime, din care una a murit.

Comenteaza aceasta stire

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/11/accident-un-mort-si-cel-putin-un-ranit-grav-dupa-ce-un-autocar-s-a-rasturnat-52065.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/11/accident-un-mort-si-cel-putin-un-ranit-grav-dupa-ce-un-autocar-s-a-rasturnat-52065-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv