Accidentul produs duminică dimineața pe DN 10, în apropierea localității Brădet, județul Covasna, s-a produs între o dubă a Jandarmeriei și o altă autoutilitară, șoferul jandarm fiind în stare gravă.

Reprezentanții Poliției Covasna au confirmat, pentru MEDIAFAX, că accidentul de pe DN 10 s-a produs între două dube, una fiind a Jandarmeriei, aceasta fiind în misiune.

„Polițiștii rutieri fac cercetări pentru a stabili care dintre cele două vehicule a pătruns pe contrasens. Duba Jandarmeriei era în misiune”, au declarat reprezentanții Poliției Covasna.

La rândul său, purtătorul de cuvânt al ISU Covasna, Marian Tolvaj, a spus că două persoane au fost rănite grav, urmând să fie duse la spital în Brașov.

„Vă pot confirma că două persoane au fost rănite grav, unul fiind șoferul dubei de jandarmi, care a rămas încarcerat în urma impactului. Celălalt rănit grav este civil. Cei doi vor fi duși la spital în Brașov. În total, în accident au fost rănite șapte persoane, dintre care patru sunt jandarmi”, a spus Tolvaj.

Cinci persoane, între care trei jandarmi, vor fi duse la Spitalul din Întorsura Buzăului, pentru îngrijiri medicale.

Centrul Infotrafic a transmis că accidentul de pe DN 10, din apropierea localității Brădet, județul Covasna, s-a produs din cauza unei pătrunderi pe contrasens.

În accident au fost implicate două autovehicule, care au intrat în coliziune frontal.

Comenteaza aceasta stire

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/11/mai-multe-persoane-printre-care-patru-jandarmi-au-fost-ranite-intr-un-accident-rutier-soferul-dubei-jandarmeriei-si-un-civil-sunt-in-stare-grava-52045.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/11/mai-multe-persoane-printre-care-patru-jandarmi-au-fost-ranite-intr-un-accident-rutier-soferul-dubei-jandarmeriei-si-un-civil-sunt-in-stare-grava-52045-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv