Actorul Florin Busuioc va mai râmâne internat câteva zile la Institutul pentru Boli Cardiovasculare “Prof. Dr. C.C. Iliescu”, surse medicale declarând pentru MEDIAFAX că acesta va fi supus unei proceduri de montare a unui al doilea stent, la începutul săptămânii viitoare.

Surse au declarat, pentru MEDIAFAX, că Florin Busuioc se simte bine, nu mai este dependent de aparate și umblă câțiva pași în salon. Totodată, actorul își amintește ce s-a întâmplat în ziua în care a făcut infarctul.

Surse medicale au precizat că acesta va rămâne sub supraveghere și în zilele următoare, luni sau marți fiind posibilă montarea unui al doilea stent.

Actorul Florin Busuioc a suferit, în data de 6 noiembrie, un infarct miocardic, după un spectacol la Craiova. A fost dus de urgență la Spitalul de Urgență din oraș, unde a fost supus unei intervenții chirurgicale de montare a unui stent.

A doua zi, pe 7 noiembrie, actorul a fost transferat la Institutul pentru Boli Cardiovasculare “Prof. Dr. C.C. Iliescu”.

Comenteaza aceasta stire

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/11/vesti-bune-despre-starea-de-sanatate-a-lui-florin-busuioc-52038.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/11/vesti-bune-despre-starea-de-sanatate-a-lui-florin-busuioc-52038-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv