O femeie în vârstă de 30 de ani a fost rănită grav, sâmbătă, după ce o mașină care circula cu viteză nu a oprit la trecerea de pietoni semaforizată, pentru a acorda prioritate pietonului, la intersecția străzilor Memorandumului cu Emil Isac, din Cluj-Napoca.

Potrivit reprezentanților Poliției Cluj, șoferul unei mașini nu a respectat culoarea roșie a semaforului electric și a lovit puternic o femeie care traversa regulamentar strada, pe trecerea de pietoni.

„A avut loc un accident la intersecția străzilor Memorandumului cu Emil Isac, din Cluj-Napoca. Un pieton s-a angajat în traversarea străzii pe trecerea pentru pietoni, pe culoarea verde a semaforului pietonal, fiind accidentat de un conducător auto care nu a respectat culoarea roșie a semaforului destinat autovehiculelor”, au transmis reprezentanții Poliției Cluj.

Pietonul, o femeie de 30 de ani, a fost rănită grav, fiind transportat la spital.

Polițiștii au întocmit un dosar penal în acest caz și fac cercetări.

Comenteaza aceasta stire

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/11/un-nou-accident-grav-petrecut-pe-trecerea-de-pietoni-o-femeie-a-fost-spulberata-pe-culoarea-verde-de-un-vitezoman-52033.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/11/un-nou-accident-grav-petrecut-pe-trecerea-de-pietoni-o-femeie-a-fost-spulberata-pe-culoarea-verde-de-un-vitezoman-52033-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv