Scena a fost înregistrată cu telefonul de un martor al evenimentului care a avut loc în stația de metrou de la Piața Sudului și apoi a fost postată pe Facebook.

Un tânăr student din Vrancea a fost în seara zilei de vineri, 16 noiembrie, salvatorul unui alt tânăr care intenționa să se arunce în fața metroului. Întreaga scenă a fost filmată de un martor al evenimentului și din imagini se vede cum studentul îl smulge pe bărbatul care avea o sticlă în mână, chiar de pe marginea peronului, înainte cu câteva fracțiuni de secundă ca trenul să ajungă în stație. Cel care a filmat l-a întrebat pe salvator cum îl cheamă și de unde este și a postat filmulețul pe Facebook.

”Ștefan Lefter, un erou. A scăpat un om să se arunce în fața metroului! E un student de la ASE, cu domiciliul în Vrancea, localitatea Beciu! Felicitări, Ștefan! Mai rar oameni că tine! Metrou Piața Sudului. Filmat de Adrian Toma”, scrie Vasile Toma, pe Facebook.

Comenteaza aceasta stire

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/11/tanar-filmat-salvand-in-ultimul-moment-un-barbat-care-voia-sa-se-sinucida-in-statia-de-metrou-piata-sudului-video-52036.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/11/tanar-filmat-salvand-in-ultimul-moment-un-barbat-care-voia-sa-se-sinucida-in-statia-de-metrou-piata-sudului-video-52036-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv