Fiica de numai un an și șase luni a cuplului a fost grav rănită în accidentul rutier în care mama ei a murit. Micuța a fost operată la Iași, dar pentru că starea ei este foarte gravă, urmează să fie transferată la București.

Fetița de numai un an și jumătate a cărei mamă a fost ucisă miercuri pe o trecere de pietoni din Suceava este în continuare în stare critică și va fi transferată la un spital din Capitală. Dramatic este că, din ceea ce spun medicii, micuța, chiar dacă va supraviețui, va rămâne cu sechele fizice și psihice pe viață. Fetița are leziuni cerebrale asupra evoluției cărora medicii nu pot face nicio evaluare. Copila era în căruciorul împins de mamă, atunci când mașina condusă de un șoferul de 26 de ani le-a spulberat pe amândouă pe trecerea de pietoni, deși traversau regulamentar.

Accidentul a provocat revolta a mii de oameni, deoarece bulevardul pe care s-a produs tragedia nu este semaforizat, în ciuda faptului că este intens circulat, iar autoritățile se gândesc abia acum la soluții.

Soțul Irinei Airinei, jandarmerița de 40 de ani decedată în urma accidentului, a avut vineri, un mesaj sfâșietor la adresa oamenilor. „Vă rog să vă rugați toți pentru cea mică, să depășească și să rămână acest rod al iubirii noastre, să rămână ceva în urmă. Să reprezinte măcar un balsam pentru sufletele care sunt acum împietrite de durere”, a spus bărbatul, prăbușit de durere. „Irina era copilul, iar copilul era Irina. Erau doi în unul, iar ea era o mamă extraordinară”, a mai spus, cu ochii în lacrimi, soțul femeii. Mama fetiței, Irina Airinei, era în concediul de creștere a copilului.

Colegii de la Școala Militară ai femeii au venit în uniforme la locul accidentului, unde a apărut un adevărat altar de lumânări și flori, și au ținut un moment de reculegere. Autoritățile spun că vor lua măsuri urgente pentru ca trecerile de pietoni din zonă să fie semaforizate, pentru ca astfel de tragedii să nu se mai întâmple.

„Am semaforizat deja o trecere de pietoni, a doua este aproape de finalizare, este în lucru și urmează în perioada următoare să le semaforizăm. Până vor fi finalizate, toate au fost vopsite cu o suprafața cauciucoasă roșie, pentru a fi mai bine evidențiate”, a declarat Lucian Harșovschi, viceprimarul din Suceava.

Joi seară, șoferul de 26 de ani a fost arestat preventiv pentru 30 de zile.

El a recunoscut că mergea cu o viteză mai mare decât limita legală.

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/11/mesajul-sfasietor-al-sotului-jandarmeritei-ucise-pe-trecerea-de-pietoni-era-o-mama-extraordinara-52041.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/11/mesajul-sfasietor-al-sotului-jandarmeritei-ucise-pe-trecerea-de-pietoni-era-o-mama-extraordinara-52041-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv