Cântărețul de muzică pop, Daniel Iordachioaie, a fost prins de polițiștii din Târgoviște conducând un autoturism, deși avea permisul suspendat. Artistului i s-a întocmit dosar penal, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Potrivit reprezentanților Poliției Târgoviște, un bărbat de 50 de ani din București, a fost de prins, vineri seara, în timp ce conducea mașina, pe strada Arsenalului, din municipiu, deși avea permisul suspendat.

Surse judiciare au declarat, corespondentului MEDIAFAX, că bărbatul este cântărețul de muzică pop, Daniel Iordachioaie.

Artistului i s-a întocmit dosar penal, fiind anchetat pentru conducerea unui autoturism de către o persoană care avea dreptul suspendat.

Daniel Iordăchioaie este cântăreț, compozitor și textier, cele mai cunoscute melodii ale sale fiind „Marea albastră”, „Vino, iubire” sau „Dacă într-o zi mă vei iubi”.

Comenteaza aceasta stire

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/11/daniel-iordachioaie-prins-in-timp-ce-conducea-masina-desi-avea-permisul-suspendat-52037.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/11/daniel-iordachioaie-prins-in-timp-ce-conducea-masina-desi-avea-permisul-suspendat-52037-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv