Fosta jucătoare de tenis australiancă Rennae Stubbs (47 de ani) a anunțat, vineri, 16 noiembrie, că nu va fi antrenoarea Simonei Halep în sezonul viitor, preferând să rămână alături de Karolina Pliskova (8 WTA), jucătoare cu care colaborează începând din această toamnă.

După despărțirea de Darren Cahill, vocile importante din tenisul românesc i-au recomandat Simonei să-și aleagă un nume mare pe care să-l aibă în lojă, iar unele zvonuri au vorbit despre intenția lui Cahill de a o recomanda pe Rennae Stubbs. În relații foarte bune cu antrenorul australian, Stubbs, care este și o mare admiratoare a Simonei Halep, a anunțat că nu va colabora cu românca.

La fel ca Darren Cahill, Rennae Stubbs e legată de televiziuni printr-un contract care-i permite să comenteze meciuri importante din tenisului feminin, dar acest detaliu nu a împiedicat-o să înceapă o colaborare cu Karolina Pliskova, a opta jucătoare a lumii pe care o antrenează din această toamnă. E de așteptat, așadar, ca parteneriatul celor două să continue și în 2019, an în care fostul lider mondial din Cehia speră să revină la forma bună din ultimii ani.

Comenteaza aceasta stire

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/11/antrenoarea-de-tenis-rennae-stubbs-a-refuzat-o-pe-simona-halep-52019.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/11/antrenoarea-de-tenis-rennae-stubbs-a-refuzat-o-pe-simona-halep-52019-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv