Actorul Tom Cruise va fi înlocuit în rolul Jack Reacher, pe care l-a interpretat deja în două lungmetraje, pentru că este scund, a anunțat Lee Child, autorul romanelor care au stat la baza producțiilor cinematografice, potrivit bbc.com.

Lee Child spune că este de acord cu fanii cărților din seria “Jack Reacher”, care sunt de părere că Tom Cruise este prea scund pentru a interpreta acest rol.

Cruise a interpretat acest personaj în două filme, “Jack Reacher: Un glonț la țintă/ Jack Reacher”, lansat în 2012, și “Jack Reacher: Să nu te întorci niciodată!/ Jack Reacher: Never Go Back”, apărut în 2016.

Child a spus că a lucrat foarte bine cu Cruise, dar și-a dat seama că fizicul acestuia nu se potrivește cu cel al personajului din cărțile sale.

De la debutul său în filme de acțiune, în 1986, în “Top Gun”, Tom Cruise a încercat să își depășească limitele în ceea ce privește fizicul și stilul de a juca, iar “Misiune: Imposibilă/ Mission Impossible”, “Ultimul samurai/ The Last Samurai” și “Jack Reacher” sunt doar câteva dintre peliculele în care actorul și-a făcut propriile cascadorii.

În cărțile lui Child, Reacher este descris ca având o înălțime de 1,95 de metri, în timp ce Cruise are 1,70 de metri.

“În ciuda talentului său, Cruise nu are fizicul potrivit”, a declarat Child pentru BBC Radio Manchester. “Înălțimea lui Reacher este foarte, foarte importantă și un element semnificativ din ceea ce este. (…) Ideea este că, atunci când Reacher intră într-o cameră, ești un pic nervos”, a explicat scriitorul.

Child a mai spus că nu vor mai fi făcute filme pentru marele ecran și că va apela pentru noile producții la Netflix sau un alt site de streaming.

Lee Child (pseudonimul lui Jim Grant) s-a născut în 1954, în Coventry, Marea Britanie, dar a crescut la Birmingham. A câștigat o bursă la același liceu unde a studiat J.R.R. Tolkien, apoi a urmat dreptul la Sheffield. După terminarea facultății a intrat în televiziune, unde a fost director de imagine timp de 18 ani.

“Killing Floor” (“Capcana Margrave”), prima sa carte din seria “Jack Reacher”, care cuprinde peste 20 de titluri, s-a bucurat de un succes uriaș încă de la apariție. Personajul lui Lee Child este un fost ofițer din poliția militară a Armatei Statelor Unite ale Americii care cutreieră țara având slujbe dintre cele mai ciudate și investigând cazuri dubioase și complicate.

Lungmetrajul “Jack Reacher”, regizat de Christopher McQuarrie, a avut încasări de 218 milioane de dolari la nivel mondial, iar continuarea, realizată de Edward Zwick, deși nu a stârnit entuziasmul criticilor, a vândut bilete de 162 de milioane de dolari.

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/11/tom-cruise-inlocuit-in-rolul-jack-reacher-pentru-ca-este-scund-51994.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/11/tom-cruise-inlocuit-in-rolul-jack-reacher-pentru-ca-este-scund-51994-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv