Cel puțin 17 persoane au fost rănite în urma unui accident produs joi la metroul din orașul italian Milano, afirmă surse din cadrul serviciilor de intervenție citate de cotidianul La Repubblica.

Un tren de metrou a frânat brusc, joi dimineață, în apropierea stației de metrou “Uruguay” din Milano, iar 17 pasageri au fost răniți. Niciunul dintre răniți nu prezintă risc vital.

Regia de transport din Milano (ATM) a transmis că “trenul de metrou a frânat brusc din cauza unei intervenții de urgență la alimentarea cu electricitate a tronsonului, în contextul în care o persoană intrase în mod neautorizat în tunel cu presupuse intenții sinucigașe”. “Alimentarea cu electricitate pe Tronsonul Roșu al metroului din Milano a fost întreruptă zece minute, până când persoana suspectă a fost depistată și evacuată”, precizează ATM.

“Imediat după reluarea alimentării cu electricitate, un tren a frânat brusc din cauza activării automate a sistemului de siguranță. Compania prezintă scuze pentru incident și încearcă să afle de ce s-a activat sistemul de siguranță”, subliniază ATM.

Din cauza incidentului, circulația trenurilor de metrou a fost afectată în Milano.

Potrivit agenției de presă ANSA, la locul accidentului au fost trimise numeroase ambulanțe.

Comenteaza aceasta stire

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/11/numerosi-raniti-in-urma-unui-accident-produs-la-metroul-din-milano-52004.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/11/numerosi-raniti-in-urma-unui-accident-produs-la-metroul-din-milano-52004-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv